Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:40:04

Близько пів сотні чернігівських міліціонерів до ранку шукали 10-річного хлопчика

07.10.2014   07:48

Як повідомив начальник ЧМВ УМВС України в Чернігівській області Володимир Рапута, інформація про зниклого малюка надійшла до чергової частини Чернігівського міського відділу УМВС близько 22-ї години в суботу.

На пошуки зниклої дитини були мобілізовані працівники кримінальної міліції у справах дітей, дільничні інспектори міліції та представники інших служб міськвідділу УМВС, а також наряди державної служби охорони, батальйону патрульної служби та ДАІ. Всього близько пів сотні співробітників.

Мама зниклого безвісти четвертокласника повідомила, що на даний час хлопчик тимчасово мешкає з бабусею - її матір'ю. Близько 17:00 він сказав, що піде грати у футбол у дворі їхнього будинку, але коли через пару годин він не повернувся, бабуся «забила тривогу». Спочатку батьки намагалися самотужки знайти дитину, але коли кількагодинні пошуки нічого не дали - звернулися до міліції.

Дана інформація була одразу ж занесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато пошуки. До будинку, де зник малий, прибули: відповідальні від керівництва міської та обласної міліції, слідчо-оперативна група та група швидкого реагування.

До пошуків залучили працівників кримінальної міліції у справах дітей, дільничні інспектори міліції, а також наряди державної служби охорони, батальйону патрульної служби та ДАІ. Пошуки тривали цілу ніч, а на ранок наступного дня малого знайшли у одного з його приятелів.

Як пізніше з'ясувалося, він пішов до товариша гратися, а потім хлопці, стомлені іграми, поснули. Батьків приятеля на той момент вдома не було, тому ніхто не вказав малолітнім гулякам, щоб вони повідомили батьків.

На даний момент кримінальне провадження закрите.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини