Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 02:32:32

Злісний хуліган не тільки чинив опір міліції, а й кусався

02.10.2014   06:15

Не пройшло й місяця, як житель Ріпок знову скоїв напад на міліціонера. Того дня двоє працівників Ріпкинського райвідділу внутрішніх справ УМВС України в Чернігівській області у справах пересувалися райцентром на службовому автомобілі.

Правоохоронці побачили місцевого жителя, який хитався та мав неохайний зовнішній вигляд. Працівники міліції зупинилися, щоб зробити громадянину зауваження та доставити його до райвідділу з метою складання адмінпротоколу за статтею 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді)

Чоловік категорично відмовився, почав нецензурною лаятися та опиратися, тому згідно закону України «Про міліцію» на нього були одягнуті браслети та поміщено до службового автомобіля.

Під час руху порушник завдав одному з міліціонерів два удари ногою в голову і плече, а під час висадки з автомобіля наніс удар головою в обличчя та вкусив правоохоронця за палець.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) - карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаймо, на початку вересня цей чолов'яга вже встиг «засвітитися» у міліцейських зведеннях. Тоді в Ріпках під час спілкування дільничного інспектора міліції із цим захмелілим молодиком останній почав висловлюватися нецензурною лайкою в бік правоохоронця та чіплятися за формений одяг. Правопорушник був доставлений до Ріпкинського райвідділу міліції, де на нього були складені адміністративні матеріали.

Після цього правопорушника доставили до центральної районної лікарні для медичного огляду на стан сп'яніння. Очікуючи прийому лікаря, правопорушник несподівано завдав удар головою в обличчя дільничному інспектору.

В подальшому відносно останнього складено адміністративний протокол за частиною 3 статті 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції).

Місцеві правоохоронці сподіваються, що суд нарешті належним чином оцінить ступінь зневаги молодика до представників виконавчої влади і покарає його згідно з чинним законодавством.
 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.