Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:44:43

В Чернігові правоохоронці затримали педофіла

29.09.2014   12:25

Співробітники сектору кримінальної міліції у справах дітей Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області затримали 45-річного «любителя» неповнолітніх дівчат.

Як розповів начальник ЧМВ УМВС України в Чернігівській області Володимир Рапута, до чергової частини Чернігівського міського відділу УМВС надійшло повідомлення від жінки про те, що вдень до їх квартири силоміць увірвався невідомий чоловік та вчинив розпусні дії відносно її неповнолітньої доньки та подруг дівчинки, які перебували в неї в гостях.

В ході подальшої перевірки співробітниками кримінальної міліції у справах дітей було встановлено, що того дня 12-річна донька заявниці поверталася додому разом з подругами, яких запросила в гості. Коли дівчина відімкнула двері, зі сходової клітини поверхом вище до них спустився невідомий чоловік та силоміць зайшов до помешкання разом з дівчатками.

Чоловік представився помічником прокурора та почав розпитувати, чи не чули дівчата щось про вбивство, бо він мовляв, шукає свідків події. Але невдовзі псевдо-прокурор раптом почав чіплятися до неповнолітніх. Він із застосуванням сили роздягнув дівчаток та вчинив з ними розпусні дії.

Перед тим як піти, педофіл запропонував дітям гроші на кишенькові витрати, переписав номери їх мобільних телефонів та попередив, щоб про цей випадок вони нікому нічого не говорили. В подальшому він навіть зателефонував одній з них та запропонував зустрітися.

Оперативникам Чернігівського міського відділу УМВС знадобилася доба, щоб встановити особу злочинця. Псевдо-прокурором виявися майстер з установки металопластикових вікон. Того дня він ходив під’їздом, роздаючи візитки з номерами телефонів фірми.

Працівники міліції встановили його особу та наступного дня затримали.

Чоловік виявився жителем Донецької області, який тимчасово мешкає в Чернігові. За час проживання у місті він встиг влаштуватися на роботу. До кримінальної відповідальності чоловік жодного разу не притягувався.

Зі слів начальника міськвідділу міліції, полковника міліції Володимир Раути, зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх), караються позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Триває досудове розслідування.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини