Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 08:09:04

Міліція викрила жінку, яка обікрала кращу подругу

25.09.2014   07:48

Співробітники карного розшуку Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області затримали 37-річну крадійку, яка обікрала свою подругу.

Як розповів начальник ЧМВ УМВС України в Чернігівській області Володимир Рапута, до чергової частини Чернігівського міського відділу УМВС надійшло повідомлення від жительки міста Чернігова про те, що за час її відсутності з її квартири зникли ювелірні вироби загальною вартістю близько 3000 гривень.

В ході подальшої перевірки співробітниками міліції було встановлено, що власниця квартири на кілька тижнів виїжджала з міста, а коли ж повернулася додому — виявила зникнення золотих прикрас. Причому, при обстеженні квартири правоохоронці не виявили пошкоджень ні на вікнах, ні на вхідних дверях.

Увагу міліціонерів привернув той факт, що потерпіла попросила приглянути за квартирою свою подругу, якій і залишила ключі. Теоретично жінка все зробила правильно, вжила заходів аби уберегти помешкання від непроханих зайд. Але лихо трапилося від того від кого не чекала.

Наразі правоохоронці знайшли та опитали підозрювану у крадіжці 37-річну чернігівку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «крадіжка», карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.
 

Останні новини Чернігівщини

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

 Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району

Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району 16:39

Сьогодні близько 6:40 ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок вибуху двоє чоловіків зазнали поранень і були госпіталізовані.

На Чернігівщині поліцейські викрили учасника схеми, який за хабарі сприяв у визнанні ухилянтів непридатними до військової служби 16:37

Слідчі Головного управління Нацполіції в Чернігівській області повідомили фігуранту про підозру, а суд взяв його під варту.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини