Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:48:06

Чернігівського міліціонера, який відправив на той світ трьох людей, взяли під варту

23.09.2014   07:35Агенцiя

Рідні загиблих оплесками проводжали правоохоронця у СІЗО.

Винуватець трагедії опинився в СІЗО Чернігівського міліціонера, який став винуватцем смертельної ДТП, узяли під варту.

Тиждень тому в стані сильного алкогольного сп'яніння він на власному автомобілі протаранив легковик, припаркований на узбіччі, - йдеться в сюжеті ТСН.

Троє з чотирьох пасажирів загинули від травм. У момент зіткнення вони вийшли із салону, щоб замінити спущене колесо. П'яний водій не квапився надати потерпілим медичну допомогу, а шукав спосіб утекти.

Лишився на місці пригоди тільки завдяки небайдужим свідкам, які двічі ловили його в полі. Згодом встановили і його особу. Олександр Лютий — був заступником керівника Славутицької міліції, тепер заступник командира взводу патрульної служби в зоні відчуження.

Попри спроби втечі, правоохоронця відпустили під домашній арешт.

Прокуратура подала апеляцію.

На судове засідання міліціонер прийшов із речами.

Рідні та друзі загиблих оплесками зустріли новину, що відтепер він чекатиме на рішення суду в СІЗО.


http://tsn.ua/ukrayina/chernigivskogo-milicionera-yakiy-vidpraviv-na-toy-svit-troh-lyudey-vzyali-pid-vartu-369997.html
 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.