Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 18:31:42

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

20.09.2014   09:31

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 19 вересня по 08 годину 20 вересня 2014 року

Пожежі: зареєстровано 11 пожеж, з яких 6 в житловому секторі, 4 сухої трави та 1 настилу в лісі. Загинула 1 людина. Врятовано 1 людину.

1. Пожежа в житловому секторі Городнянський район, с. Бутівка, вул. Пролетарська 18.09.2014 року о 13 год. 30 хв. сталася пожежа соломи. Вогнем знищено 2 т грубих кормів. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток встановлюється. Підрозділи ДСНС на гасіння пожежі не залучалися.

2. Пожежа в житловому секторі Городнянський район, с. Політрудня, вул. Жовтнева Об 11 год. 25 хв. сталася пожежа житлового будинку (4х8 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено стіни, підлогу на площі 2 кв. м та майно. Причина - необережність під час куріння господаря. Збиток - 1000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 10000 грн. На місці пожежі виявлено тіло господаря.

3. Пожежа в житловому секторі Менський район, с. Жовтневе, провул. Бендюка О 12 год. 05 хв. сталася пожежа житлового будинку (6х9 м, стіни дерев’яні, покрівля шиферна) та господарчої будівлі (4х6 м, стіни дерев’яні, покрівля металева). Вогнем знищено господарчу будівлю, пошкоджено покрівлю, перекриття на площі 20 кв. м та майно в житловому будинку. Причина - дитячі пустощі з вогнем сина господарки 2010 р.н. Збиток - 18000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50000 грн.

4. Пожежа сухої трави Менський район, біля с. Червоні Луки О 13 год. 35 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 7,5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

5. Пожежа сухої трави Чернігівський район, с. Кошівка, вул. Перемоги О 14 год. 06 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 6 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

6. Пожежа в житловому секторі Козелецький район, с. Пилятин, вул. 1-го Травня О 14 год. 54 хв. сталася пожежа дров. Вогнем знищено 10 складометрів дров. Причина - необережне поводження з вогнем. Збиток - 4000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 20000 грн.

7. Пожежа сухої трави Бахмацький район, біля с. Обирок О 15 год. 25 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 4 га. Причина встановлюється. Збитку не нанесено.

8. Пожежа настилу в лісі Борзнянський район, біля с. Комарівка О 15 год. 30 хв. сталася пожежа настилу в лісі на площі 1 га (належність - ДП "Борзнарайагролісгосп"). Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

9. Пожежа в житловому секторі Ніжинський район, с. Безуглівка, вул. 40 років Перемоги О 18 год. 13 хв. сталася пожежа сіна. Вогнем знищено 3 т грубих кормів. Причина - необережне поводження з вогнем дружини господаря Овчарик В.І., 1961 р.н. Збиток встановлюється. Врятовано матеріальних цінностей на суму 200000 грн.

10. Пожежа сухої трави Корюківський район, біля с. Кучугури О 19 год. 50 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 5 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

11. Пожежа в житловому секторі м. Прилуки, вул. Соборна, О 22 год. 10 хв. сталася пожежа в 5-ти поверховому житловому будинку, який належить КП "Прилукижитлобуд". Вогнем знищено розподільчі щитки, пошкоджено лінії електромережі та кабелі телефонного підключення. Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 100000 грн.

Дорожньо-транспортні пригоди

19.09.2014 р. о 12 год. 39 хв. на 102 км автодороги Київ-Вишгород-Десна-Чернігів, біля с. Морівськ, Козелецького району, водій автомобіля "VOLKSWAGEN POLO", скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ-21011, внаслідок чого пасажирка, яка перебувала в автомобілі ВАЗ-21011, отримала тілесні ушкодження. Для надання допомоги по вилученню травмованої з автомобіля залучалось відділення 7 ППП м. Остер (1 одиниця техніки, 2 чоловіки особового складу).

Виявлення та знищення ВНП

19.09.2014 року о 14 год. 00 хв. групою піротехнічних робіт АРЧ АРЗ СП У ДСНС у Чернігівській області знищено мінометну міну калібром 82 мм часів ВВв, яку було виявлено о 09 год. 30 хв. на території ПрАТ "Цегельний завод № 3" за адресою: м. Чернігів, вул. Попова, 6.

Інші повідомлення

19.09.2014 р. о 21 год.15 хв. в м. Чернігові, по вул. Пухова, 140 кв. 118, в квартирі внаслідок пошкодження медичного термометра, стався розлив ртуті. Особовим складом відділення РХБЗ АРЧ АРЗ СП проведено демеркуризацію приміщення та вилучено ртуть в кількості 2 г.
 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.