Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 09:11:22

Працівники КП "Чернігівоблагроліс" відзначили своє професійне свято

20.09.2014   09:11

19 вересня голова обласної ради Микола Звєрєв привітав працівників лісового господарства комунального підприємства обласної ради «Чернігівоблагроліс» з їх професійним святом – Днем працівника лісу.

Участь у заході також взяли начальник управління комунального майна Володимир Сидоренко та директор КП «Чернігівоблагроліс» Іван Донець.
Звертаючись до працівників лісового господарства Микола Звєрєв зазначив, що КП «Чернігівоблагроліс» разом з 18-ма дочірніми агролісогосподарськими спеціалізованими підприємствами по праву займає одне із провідних місць серед усіх комунальних підприємств обласної ради.

Для Чернігівщини діяльність майже тисячного колективу працівників «Чернігівоблагролісу» має особливе значення. За словами керівника вони забезпечують ефективне ведення основних напрямків лісового господарства, як дбайливі та виважені господарі.

- Обласною радою прийнято регіональну Програму комплексного розвитку лісового господарства Чернігівщини до 2015 року. Безпосередні її виконавці - працівники райагролісгоспів. Обласна влада прийме в майбутньому більш серйозну програму для того, щоб підтримувати галузь лісового господарства за для розвитку комунального підприємства, - підкреслив голова обласної ради.

Акцентуючи увагу на запровадженні альтернативних видів палива в області, Микола Звєрєв також зазначив, що райагролісгоспи повинні поставляти відводи для забезпечення роботи підприємств, які виробляють тепло та електроенергію.

Також голова обласної ради наголосив, що, не зважаючи на складні економічні умови, «Чернігівоблагроліс» разом із дочірніми підрозділами щороку нарощує обсяги реалізації товарної продукції. Їх діяльність є стабільним та надійним джерелом поповнення загального фонду обласного бюджету.

На часі важливим є завдання зберегти та примножити унікальний лісовий потенціал нашої землі, довести лісистість на Чернігівщині до 23%, у вирішенні якого активну участь беруть агролісогосподарські підприємства КП «Чернігівоблагроліс».

Микола Звєрєв побажав усім присутнім миру, міцного здоров’я, сімейного затишку, оптимізму, подальших успіхів у справі збереження й примноження лісових багатств нашої області.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника лісу Микола Звєрєв вручив почесні відзнаки обласної ради лісничому дочірнього підприємства «Ічнярайагролісництво» Анатолію Бобро, майстру лісу дочірнього підприємства «Щорсрайагролісгосп» Миколі Кириченко, майстру лісу дочірнього підприємства «Ріпкирайагролісгосп» Юрію Летошку та менеджеру дочірнього підприємства «Сосницярайагролісгосп» комунального підприємства «Чернігівоблагроліс» Чернігівської обласної ради Віталію Степанову.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.