Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 19:30:13

Доступ до бюджетних коштів - спокуса для нечесних керівників

10.09.2014   10:40

Перемога в тендерах у сфері державних закупівель відкриває шлях до бюджетних коштів, а для нечесних на руку керівників - одночасно і до зловживань.

Під контроль оперативників ГУ Міндоходів у Чернігівській області потрапило одне з чернігівських підприємств - учасник державних закупівель.

Як повідомив начальник штабу оперативного управління ГУ Міндоходів області Олександр Ярошенко, за результатами перевірки встановлено, що службові особи підприємства, провівши безтоварні операції з придбання товарно-матеріальних цінностей та отримання послуг від суб'єктів господарської діяльності, ухилилися від сплати податків на прибуток та на додану вартість в сумі понад 1 млн. грн. Адже товари та послуги не були поставлені, роботи не

Слідчі ГУ Міндоходів у Чернігівській області розпочали кримінальне провадження за частиною 1 ст.212 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати податків зборів, інших обов'язкових платежів).

Досудове розслідування триває.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.