Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:17:46

Під час ревізій установ, що належать до сфери управління Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України, встановлено порушень на суму 2,2 млн грн.

03.09.2014   09:58Агенцiя

Фахівці Держфінінспекції в Чернігівській області виявили порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 2,2 млн грн під час ревізій установ, що належать до сфери управління Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України.

Внаслідок надання платних послуг без пред'явлення замовникам рахунків на їх оплату та не проведення коригування тарифів за надання ветеринарних робіт і послуг установами недоотримано доходів в сумі 1029 тис.гривень.

Посадові особи установ коштами загального фонду покрили витрати спеціального фонду, здійснили витрати за сторонніх юридичних осіб та за завищеною вартістю оплатили ремонтні роботи. Через це загалом незаконно витрачено 471 тис.гривень.

Також, виявлено порушення законодавства з питання оплати праці, що призвело до незаконного витрачання 360 тис.грн., з урахуванням внесків до державних цільових фондів.

Окрім того, під час ревізій встановлено нестачу товарно-матеріальних цінностей, безпідставне та понаднормове списання матеріальних цінностей на загальну суму 271 тис. гривень.

За результатами контрольних заходів на посадових осіб складено 40 протоколів про адміністративне правопорушення; застосовано заходи впливу за порушення бюджетного законодавства у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами та призупинення бюджетних асигнувань.

Про результати проведення ревізій поінформовано правоохоронні органи.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини