Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:42:11

Микола Звєрєв привітав особовий склад військової частини А4507 з черговою річницею від дня її створення

02.09.2014   08:42

Першого вересня голова обласної ради Микола Звєрєв відвідав військову частину А4507 з нагоди 17-ї річниці її створення.

Керівник побажав військовослужбовцям, аби мир, який послав Господь на Чернігівську землю, зберігся, і нам не довелося воювати.

Звертаючись до присутніх, голова обласної ради висловив щиру вдячність за військову службу, яку вони несуть фактично на всіх ділянках українсько-російського кордону, виконують спеціальні завдання і забезпечують обороноздатність країни.

Також Микола Звєрєв побажав військовим та їх родинам міцного здоров’я, сили духу та витримки для виконання бойових завдань.

– Держава в боргу перед армією. Органи місцевого самоврядування беруть на себе функцію соціального забезпечення і допомоги армії. Влада робить все можливе, щоб забезпечити Збройні сили всім необхідним. Але основним в умовах фактичної війни є мобілізація усіх ресурсів і забезпечення технікою, озброєнням та обмундируванням, – підкреслив голова обласної ради.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди річниці від дня створення військової частини А4507 Микола Звєрєв вручив почесні грамоти обласної ради учасникам АТО на сході України: капітану, помічнику оперативного чергового відділення бойового управління Євгену Горбуті, капітану, старшому офіцеру відділення обробки інформації Олександру Муравейнику та старшому сержанту, командиру автомобільного відділення взводу матеріально-технічного забезпечення Федору Сисенко.

Також зі святом військовослужбовців привітали заступник Чернігівського міського голови Станіслав Віхров та підполковник, тимчасово виконуючий обов’язки командира війської частини А4507 Олександр Трощилов.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини