Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 07:29:58

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

15.08.2014   10:03

Протягом доби зареєстровано 15 пожеж, з яких 6 в житловому секторі, 1 на транспорті, 5 сухої трави, 1 сміття, 1 настил в лісі (не підлягає обліку) та 1 інша.

МНС

МНС

1. Пожежа сухої трави - м. Корюківка, вул. Новоселівська - О 13 год. 22 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 300 кв.м. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.
 
2. Пожежа сміття - м. Чернігів, вул. Текстильників, біля буд. 1-Б - О 14 год. 05 хв. на відкритій території сталася пожежа сміття на площі 100 кв.м. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.
 
3. Пожежа сухої трави - Носівський район, біля с. Козари - О 14 год. 25 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 5 тис. кв.м. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.
 
4. Пожежа в житловому секторі - Прилуцький район, с. Переволочна - О 14 год. 40 хв. сталася пожежа нежитлового будинку та 2 господарчих будівель. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни будівель. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток встановлюється. Врятовано матеріальних цінностей на суму  20000 грн.
 
5. Пожежа - Чернігівський район, с. Старий Білоус, СТ "За мир" - О 14 год. 48 хв. сталася пожежа дачного будинку. Вогнем знищено будинок. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток - 4000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 40000 грн.
 
6. Пожежа сухої трави - м. Чернігів, вул. Незалежності - О 15 год. 05 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 1 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.
 
7. Пожежа сухої трави - Ніжинський район, біля с. Зруб - О 15 год. 06 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 3 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.
 
8. Пожежа в житловому секторі - Козелецький район, с. Патюти - О 15 год. 20 хв. сталася пожежа господарчої будівлі, літньої кухні та гаражу. Вогнем знищено покрівлю та  перекриття, пошкоджено стіни будівель. Ймовірна причина - підпал. Збиток встановлюється. Врятовано матеріальних цінностей на суму 40000 грн.
 
9. Пожежа настилу в лісі (не підлягає обліку) - Козелецький район, біля с. Савинка - О 16 год. 09 хв. сталася пожежа настилу в лісі  на площі 2 тис. кв.м. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.
 
10. Пожежа сухої трави - Чернігівський район, біля с. Новий Білоус - О 16 год. 30 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 2 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено. Врятовано лісовий масив на площі 3 га.
 
11. Пожежа в житловому секторі - Бахмацький район, с. Красне - О 17 год. 40 хв. сталася пожежа соломи. Вогнем знищено 1 т грубих кормів. Причина - дитячі пустощі з вогнем онука господарки  2008 р.н.  Збитку не нанесено.
 
12. Пожежа в житловому секторі - Бахмацький район, с. Курінь - О 19 год. 30 хв. сталася пожежа нежитлового будинку. Вогнем пошкоджено стіни та майно. Власник, причина та збиток  встановлюються. Врятовано 1 особу (встановлюється) та матеріальних цінностей на суму 10000 грн.
 
13. Пожежа в житловому секторі - Чернігівський район, с. Малійки - О 21 год. 27 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 6 кв.м. Причина - коротке замикання електромережі. Збиток - 500 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 5000 грн.
 
14. Пожежа в житловому секторі - Козелецький район, с. Булахів - О 23 год. 49 хв. сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни. Причина - необережне поводження з вогнем господаря.  Збиток - 30000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 25000 грн.
 
15. Пожежа на транспорті - Чернігівський район, с. Новий  Білоус - О  01 год. 27 хв. сталася пожежа екскаватора ЕС-82. Вогнем пошкоджено кабіну та моторний відсік, знищено колеса. Власник, причина та збиток встановлюються. 

14 серпня 2014 року о 09 год. 00 хв. в лісовому масиві поблизу с. Старі Яриловичі Ріпкинського району було виявлено артилерійський снаряд калібром 100 мм часів Великої Вітчизняної війни, під час обстеження прилеглої території додатково виявлено ще 4 артилерійські снаряди калібром 100 мм.
О 16 год. 00 хв. групою піротехнічних робіт АРЧ АРЗ СП У ДСНС України у Чернігівській області, виявлені вибухонебезпечні предмети були знищені.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.