Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:34:39

Чернігівська інспекція держархбудконтролю за півроку здійснила 794 перевірки

14.08.2014   13:35Агенцiя

Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у Чернігівській області за перше півріччя 2014 року здійснила 794 перевірки, видала 151 припис та наклала на порушників 150 штрафних санкцій на суму 832,4 тис. грн.

Зокрема, серед усього масиву перевірок 52 були плановимим та 742 – позаплановими.

Також з початку року Інспекція зареєструвала 301 декларацію про початок виконання будівельних робіт на об’єкти будівництва I-III категорії складності. При цьому зафіксовано лише 31 випадок повернення таких декларацій на доопрацювання суб’єктів подання. Це свідчить про ефективність консультаційних послуг, які надаються громадянам з боку працівників регіональних Інспекцій та ДАБІ України.

Інспекцією держархбудконтролю у Чернігівській області за перше півріччя зареєстровано 722 повідомлень про початок виконання будівельних робіт на об’єкти будівництва I-II категорії складності. Також зареєстровано 486 декларації про готовність об’єктів до експлуатації.


Прес-служба ДАБІ України

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини