Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:32:33

Призначено начальника ДАІ міста Чернігова

11.08.2014   16:52

Начальником відділення державної автомобільної інспекції з обслуговування Чернігова призначений майор міліції Вовк Андрій Олександрович.

Андрій Вовк народився 27 жовтня 1977 року в Сосниці. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2002 році на посаді міліціонера окремого батальйону патрульно-постової служби міліції при УМВС України в Чернігівській області.

В червні 2004 року перейшов на роботу в Державтоінспекцію. Пройшов шлях від інспектора дорожньо-патрульної служби окремої роти дорожньо-патрульної служби ДАІ (для обслуговування обласного центру) при УМВС України в Чернігівській області до заступника командира взводу дорожньо-патрульної служби Чернігівського відділу ДАІ з обслуговування адміністративної території міста Чернігова та автомобільно-технічної інспекції (підпорядкованого управлінню ДАІ) при УМВС України в Чернігівській області.

Під час проходження служби у 2005 році закінчив Чернігівський державний педагогічний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю «педагогіка і методика середньої освіти».

З 2010 по 2011 рік обіймав посаду заступника начальника Чернігівського відділення ДАІ з обслуговування адміністративної території міста Чернігова та автомобільно-технічної інспекції (підпорядкованого управлінню ДАІ) УМВС України в Чернігівській області.

З 2012 по 2014 рік перебував на посаді заступника начальника управління – начальника відділу організації служби, забезпечення масових заходів та діяльності спеціальних установ управління громадської безпеки УМВС України в Чернігівській області.

З серпня 20124 року — начальник відділення державної автомобільної інспекції з обслуговування м. Чернігів УМВС України в Чернігівській області.
 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.