Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:26:47

В області триває операція "Майно"

11.08.2014   06:32

Тільки за чотири доби правоохоронцям вдалося розкрити 142 крадіжки майна громадян, 1 розбій, 6 пограбувань та 8 шахрайств.

Зважаючи на загострення оперативної обстановки в області та зростання кількості зареєстрованих майнових злочинів, згідно із вказівкою начальника УМВС в Чернігівській області Олега Демченка з 5 серпня на території області проводиться оперативно-профілактичне відпрацювання цільового призначення під умовною назвою «Майно».

Під час операції співробітники міліції звертають увагу на розкриття та попередження злочинів саме майнової спрямованості, викриття злочинів з ознаками латентності (коли потерпілі не зверталися в міліцію), розкриття раніше скоєних злочинів.

Загалом з початку відпрацювання міліціонери розкрили 1 розбій, 6 пограбувань, 142 крадіжки, 3 незаконні заволодіння транспортним засобом, 8 шахрайств, встановлено місце знаходження 2 розшукуваних злочинців.

Як приклад, в ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів в Чернігові була встановлена особа зловмисника котрий у своєї матері викрав ноутбук та вироби із золота вагою близько 13 грам.

Також оперативниками Чернігівського міськвідділу була затримана особа котра займалась викраденням магнітол з автівок мешканців міста.
За час відпрацювання, також, виявлено та встановлено особи по 84 майновим злочинам з ознакою латентності, тобто коли потерпілі з якихось причин не зверталися до міліції, а правоохоронці самостійно вийшли на зловмисників.

В рамках операції працівники міліції перевірили велику кількість об’єктів, де можливий збут викраденого майна.

Як зазначив т.в.о. начальника УМВС в області Олексій Литвишко, операція «Майно» є лише однією з багатьох, які нині проводяться в місті і області. Це стане потужним поштовхом для активізації боротьби зі злочинністю.
 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини