Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:24:26

Державна служба охорони при УМВС в Чернігівській області підбила підсумки роботи за 7 місяців

08.08.2014   07:21

З початку року працівники Державної служби охорони області особисто розкрили 110 злочинів, а також за їх участю - ще 1490 злочинів. Працівниками ДСО при УМВС в області за порушення адміністративного законодавства затримано 409 осіб.

На території Чернігівської області для швидкого реагування працюють шість груп затримання Державної служби охорони: по одній в Прилуках та Ніжині і чотири — в обласному центрі. Вони розміщені так, аби прибути на місце виклику в найкоротший термін - три-п’ять хвилин.

Упродовж року здійснено 368 виїздів груп захоплення на спрацювання засобів тривожної сигналізації. При цьому затримано 370 підозрюваних у скоєнні злочинів.

Останнім часом почастішали спрацювання сигналізації на охоронюваних кіосках, та завдяки технічним засобам охорони наміри крадіїв звелися до нуля, оскільки були затримані, а крадіжки не допущені.

За 7 місяців здійснено 156 виїздів на повідомлення територіальних органів внутрішніх справ, за їх результатами затримано 13 осіб. Як приклад, нещодавній виїзд працівників ДСО на повідомлення чергової частини Чернігівського міськвідділу УМВС на вулицю Рокосовського, де чоловік в стані алкогольного сп’яніння розгулював вулицею з ножем та погрожував підірвати вибуховий пакет. Завдяки злагодженим діям міліціонерів охорони правопорушник був затриманий.

Свідченням сумлінної роботи особового складу підрозділу охорони є недопущення жодної крадіжки з охоронюваних об’єктів.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини