Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:44:28

Військові випробувачі на Чернігівщині виконують завдання з бойової підготовки та парашутних випробувань

07.08.2014   06:47

В рамках виконання заходів бойової підготовки льотно-випробувальний склад Державного науково-випробувального центру ЗС України, що дислокується в Чернігові, провів планові заняття з парашутно-десантної підготовки. Цей захід відбувся на базі місцевого майданчику десантування ТСОУ «Прогрес».

Під керівництвом командира підрозділу парашутистів-випробувачів підполковника Ігоря Сили фахівці центру здійснили навчально-тренувальні стрибки з парашутом, в ході яких продемонстрували справжній майстер-клас з купольної акробатики, яка вважається вершиною парашутного спорту.

Також військові випробувачі виконали складні елементи групової акробатики та стрибки з парашутними системами спеціального призначення «Статус-СН».

- В процесі стрибків з парашутом наші військовослужбовці відновили свій льотний вишкіл та професійні навички. Усі поставлені завдання під час заходу були виконані успішно. Це перша льотна зміна парашутистів випробувачів в небі Чернігівщини після передислокації з тимчасово окупованого Криму. Після багатьох років затишшя, в небі над Черніговом знову виконуються завдання військовими парашутистами. Хочу запевнити, що авіаційна слава поступово повернеться до міста. – розповів начальник відділу -старший парашутист-випробувач Державного науково-випробувального центру підполковник Ігор Сила.

Слід зазначити, що підрозділ парашутистів-випробувачів бере активну участь в проведенні випробувань повітряно та парашутно-десантної техніки, десантного спорядження, військово-транспортних літаків в інтересах оборонного відомства та в першу чергу Високомобільних десантних військ і сил спеціальних операцій ЗС України.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.