Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:48:15

На кордоні Чернігівщини затримали зброю

06.08.2014   17:29

Співробітники Чернігівської митниці Міндоходів та прикордонники у пункті пропуску «Миколаївка» вилучили у нашого співвітчизника комплект зброї.

Громадянин, який прямував за межі України, намагався перетнути кордон по «зеленому коридору». Рішення про проведення поглибленого митного огляду було прийнято після його опитування та візуального огляду автомобіля.

Тому автомобіль «ТOYOTA CAMRY» перемістили до смуги «червоного коридору», а водію запропонували заповнити митну декларацію. Громадянин і тут продовжував «тримати марку» - не вказав у декларації про наявність у нього зброї, що знаходилась у багажнику авто.

У гривневому еквіваленті комплект зброї оцінений у понад 14 тисяч гривень, але у нинішній ситуації важко прогнозувати розміри шкоди від його можливого застосування. Поруч з мисливським карабіном знаходились набої 2-х видів – 47 та 60 штук, два магазини, чохол та настанова з експлуатації…

Зброю вилучили. Відносно громадянина митницею порушено адміністративну справу за статтею 472 Митного кодексу України, яка після завершення провадження буде направлена до суду.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини