Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:53:27

На шляху до Закарпаття у солдата зник ..."калаш"

05.08.2014   14:37Агенцiя

Із десяток військових УРАЛів, які їхали з Чернігівської області на Закарпаття, зупинилися в суботу ввечері у селі Симонів Гощанського району Рівненської області, щоб дозаправити авто та повечеряти.

Коли рушили далі, один з військових заявив, що у нього зник автомат Калашникова. На місці, куди повернулися в пошуках зброї, її не знайшли, тож повідомили про це в міліцію. Поки що автомат розшукати не вдалося.

Як повідомив рівненський прокурор з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Ростислав Пошивак, у неділю стосовно особи, яка втратила автомат, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.413 Кримінального кодексу (втрата або зіпсування ввірених для службового користування зброї, бойових припасів, засобів пересування, предметів технічного постачання або іншого військового майна внаслідок порушення правил їхнього зберігання). Втрачена зброя оголошена в розшук, її шукає міліція. Боєць нібито повісив свій автомат у місці відпочинку, де була зупинка, і забув про нього. Коли згадав, повернувся на те місце, але автомата там уже не було.

Військові просять мешканців Гощанського району негайно повернути автомат і обіцяють за це винагороду.

Новини Закарпаття

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини