Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 18:46:29

Роботи по ліквідації накопиченого сміття на зупинках відволікають кошти від виконання робіт по дорожньому полотну

29.07.2014   11:40Агенцiя

Зовнішній вигляд й санітарний стан автомобільних доріг та придорожньої території Чернігівської області, це «обличчя» нашого регіону.

Тим паче в літній період, коли велика кількість автомобілів вирушили до берегів річки Десни та Снову, шляхами Чернігівської області.

Тому, дорожники області, крім робіт з утримання дорожнього полотна в належному стані, приділяють велику увагу роботам з прибирання території, яка обслуговується Службою автомобільних доріг у Чернігівській області.

Для підтримки належного санітарного стану автомобільних доріг постійно проводять роботи з прибрання сміття на зупинках автотранспорту.

Не зважаючи на попередження дорожників, на деяких зупинках громадського транспорту, наприклад автопавільйон «км 14» біля с. Киселівка (а/д Р-12 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем‘яч ) та автоповіоьйон «ДАЧА» біля дачного кооперативу ( а/д Р-13 Чернігів – Городня – Сеньківка), місцеві мешканці та дачники м. Чернігова постійно влаштовують накопичення великої кількості сміття, яке повинно вивозитись на сміттєзвалища.

Служба атомобільних доріг звертається до Голів садово-огородніх кооперативів з проханням необхідністю влаштування майданчиків для забезпечення вивезення сміття з встановленими на них відповідних сміттєзбірників (контейнерів).

З відповідним зверненням Служба автомобільних доріг у Чернігівській області звернулася до обласної ради,обласної державної адміністрації, обласної екологічної інспекції. Роботи по ліквідації накопиченого сміття на зупинках відволікають кошти від виконання робіт по дорожньому полотну. Не обійшли увагою по прибиранню сміття й місця відстою вантажних автомобілів та майданчики відпочинку.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.