Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 18:24:15

Співробітники кримінально-виконавчої інспекції пенітенціарної служби надали допомогу жителям східних областей України

22.07.2014   10:46Агенцiя

Чернігівщина продовжує приймати родини, які прибувають із східних областей України у зв’язку із проведення на їх території воєнних дій.

Основними завданнями соціальних служб, залишається питання прийому, розселення та сприяння у вирішенні соціальних та психологічних проблем вище згаданих сімей.

Всього на територію м. Чернігова прибуло 68 сімей з Луганської, Донецької областей та Автономної республіки Крим.

Не залишилися осторонь проблем даних громадян і працівники Чернігівського міського відділу та Чернігівського районного підрозділу КВІ. Пенітенціарії зібрали одяг та предмети першої необхідності, щоб передати їх жителям східних областей України.

«Пенітенціарії своїми силами зібрали для людей речі першої необхідності – іграшки, одяг, постільна білизна та інші речі, без яких неможливе нормальне життя. Громадяни, які пережили військові дії в зоні АТО, змушені були покинути свої будинки з мінімальним багажем необхідних для життя речей. Тому будь-яка допомога небайдужих людей стане в нагоді, особливо потребують її діти», - підкреслив начальник Чернігівського міського відділу КВІ Валерій Голець.


Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.