Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:12:06

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

17.07.2014   09:18

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 16 липня по 08 годину 17 липня 2014 року

Протягом доби зареєстровано 2 пожежі на об'єкті.

1. Менський район, с. Городище, вул. Шевченка О 02:30 на території ЗОШ І-ІІ ступеню сталася пожежа будівлі, що не експлуатується. Вогнем знищено підлогу на площі 2 кв.м. Причина - підпал. Збитки встановлюються.

2. м. Новгород - Сіверський, вул. Базарна О 04:24 сталася пожежа магазину "Меморіал". Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 4 кв.м та вхідні двері. Причина - підпал. Збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50 000 грн.

 

Події на водних об'єктах:

16 липня о 22:45 в ставку с. Бречь Корюківського району виявлено тіло 21-річного мешканця с. Ловинь Ріпкинського району. Причина смерті встановлюється.

17 липня о 02:00 в р. Мена м. Мена виявлено тіло 65-річного місцевого жителя. Причина смерті встановлюється.

 

Виявлення та знищення ВНП:

16 липня об 11:35 групою піротехнічних робіт АРЧ АРЗ СП У ДСНС України у Чернігівській області знищено артилерійський снаряд калібром 152 мм часів ВВв, який виявлено 15 липня у с. Павлівка Чернігівського району по пров. Зарічний.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.