Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:49:15

Керівники обласної ради зустрілися з трудовим колективом Менської центральної районної лікарні

15.07.2014   12:18Агенцiя

Вчора голова обласної ради Микола Звєрєв разом із своїм першим заступником Олександром Кодолою перебували з робочою поїздкою в Менському районі, під час якої зустрілися з медичним персоналом центральної районної лікарні.

В зустрічі взяли участь голова районної ради Володимир Невжинський та голова районної державної адміністрації Олександр Мисник.

Микола Звєрєв на початку зустрічі розповів про своє відрядження до Луганської області, у зону антитерористичної операції, куди особисто супроводжував вантаж з матеріально-технічною допомогою від жителів Чернігівщини для бійців 13-го батальйону територіальної оборони. Повідомив, що особовий склад підрозділу передає усім небайдужим землякам слова щирої вдячності.

Керівник також дав стислу характеристику економічній ситуації в області. Повідомив, що, не зважаючи на нинішні труднощі, влада робить все можливе для своєчасної виплати пенсій та зарплат, ремонту доріг та об'єктів соціальної інфраструктури. Висловив переконання, що країна зможе подолати нинішні труднощі на шляху до кращого життя.

В ході зустрічі, голова обласної ради вручив головному лікарю Менської центральної районної лікарні, депутату обласної ради Хомрачу Петру Петровичу cпільну Почесну грамоту обласної ради та обласної державної адміністрації за сумлінну працю та з нагоди 60-ти річчя з дня народження.

Перед колективом виступив голова районної ради Володимир Невжинський, який коротко охарактеризував стан справ у районі та розповів, над чим працює районна рада та її депутатський корпус.

У свою чергу, Петро Хомрач, виступаючи перед присутніми, розповів про стан справ в медицині району, поділився наболілими проблемами та подякував очільникам області за дієву підтримку, висловивши сподівання на те, що така увага до місцевих проблем буде й надалі.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини