Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:50:12

На кордоні з Росією ходять чутки про диверсантів, які потрапляють в Україну по Десні

15.07.2014   08:08Агенцiя

У Сумській та Чернігівській областях ходять чутки, що російські диверсанти перетинають кордон з Україною по Десні. Офіційно силовики таку інформацію не підтверджують, проте фахівці та місцеві мешканці впевнені, що це цілком можливо, йдеться у сюжеті ТСН.

Чутки про диверсантів, які сплавляються по Десні, з'явилися у найпівнічнішому місті країни - Новгород-Сіверському. Водний шлях, мовляв, дозволяє уникнути блокпостів військових.

Про ці чутки у курсі і місцева активістка Ірина Гусак. Вона каже, що інформація про диверсантів, які сплавляються по воді, була і на іншому боці області - у селищі Ріпки, що межує з Білоруссю. Про це пані Ірині розповів знайомий, колишній розвідник, який нещодавно повернувся з АТО. "Каже, я побачив там на березі сліди, як рюкзак ставили, як ласти. Я, каже, у СБУ заявив. Було шестеро людей", - розповіла пані Гусак. Російські диверсанти можуть пробиратись в Україну по Десні.

Офіційного підтвердження ці розмови не мають, бо у силових відомствах затримані не числяться. Місцеві таксисти, які за поголосом могли підвозити чужаків, кажуть, що замовлень у бік Харківщини не мали.

Проте, не виключено, що підзаробити на війні хтось з місцевих і міг. У тому ж, що сплавитись з Росії в Україну можна, тут переконані. "Ви хочете дізнатися, чи можна там сплавитися, чи ні? Можна, це 100% гарантія, і малоймовірно, що хтось помітить. Я служив там", - розповів місцевий мешканець Андрій, який 17 років служив у прикордонних військах.

Місцеві прикордонники, у свою чергу, запевняють, що повз них по Десні не проскочить навіть щур.


http://tsn.ua/politika/na-kordoni-z-rosiyeyu-hodyat-chutki-pro-diversantiv-yaki-potraplyayut-v-ukrayinu-po-desni-359103.html
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини