Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:41:58

За регістрацію на проживання в Чернігівскій області просят 2000 гривен

14.07.2014   08:03Агенцiя

У регіоні продають прописки в селах. За підготовку документації та сприяння в реєстрації на проживання в селі чиновник запросила 2000 гривень.

В ході досудового розслідування кримінального провадження, відкритого за частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою), співробітниками Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Чернігівській області при одержанні неправомірної вигоди затримали інспектора обліково-реєстраційної служби однієї з сільрад Прилуцького району.

Будучи посадовою особою, вона вимагала та отримала неправомірну вигоду в розмірі 2000 гривень від двох жителів Прилуцького району за підготовку документації та сприяння в реєстрації на проживання в селі.

Предмет злочину вилучено. Чиновнику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі спеціальною конфіскацією та з конфіскацією майна.


http://zemlyaivolya.net/news/za_registratsiyu_na_prozhivannya_chernigivskiy_oblasti_p.html

Останні новини Чернігівщини

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.