Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 08:25:53

Відбулося засідання двох робочих груп

10.07.2014   14:57

10 липня заступник голови обласної ради Валентин Мельничук за участі заступника голови облдержадміністрації Костянтина Лубенцова провів засідання робочої групи щодо функціонування РЛП «Ялівщина».

Директор цього коммунального закладу Анатолій Мороз презентував план дій щодо розвитку парку. Зокрема, найближчим часом передбачається проведення конкурсу з визначення виконавця землевпорядних робіт з виготовленням відповідного проекту землеустрою. Триває робота з розробки проекту положення «Про наглядову раду РЛП «Ялівщина».

В.о. директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Катерина Тканко поінформувала присутніх про те, що департаментом розробляється проект програми щодо фінансування КЗ РЛП «Ялівщина», яка, має бути винесена на розгляд сесії обласної ради орієнтовно у вересні поточного року.

Наприкінці засідання Валентин Мельничук подякував присутнім за плідну роботу та оголосив про припинення існування робочої групи в зв’язку зі створенням та реєстрацією комунального закладу РЛП «Ялівщина».

Не менш плідно відбулося і засідання ще одної робочої групи під керівництвом заступника голови обласної ради Валентина Мельничука - з підготовки проекту «Програми охорони тваринного світу, регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у Чернігівській області на 2014-2020 роки». На ньому були обговорені поточні питання, що стосуються безпритульних тварин у м. Чернігові.

Наступне засідання робочої групи було вирішено провести 24 липня та присвятити його обговоренню проекту вищезазначеної Програми, над якою працює Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації. Принагідно Валентин Мельничук представив присутнім новопризначеного Чернігівського міжрайонного прокурора з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері області Андрія Хряпа та побажав йому успіхів на новому місці роботи.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини