Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:12:21

На Чернігівщині звільнять майже половину засуджених?

04.07.2014   10:22Агенцiя

Найбільша амністія за весь час існування незалежної України

З місць позбавлення волі звільняють порушників закону, тепер вже колишніх. На Чернігівщині це майже 400 осіб. Це ті, хто не вчиняв тяжкі тілесні злочини, вагітні жінки, тим, кому вже за 70 років, і ті, хто на момент вчинення злочину був не повнолітній.

Найбільше засуджених підпали під амністію у Менській виправній колонії № 91. Там відбувають покарання правоохоронці. Додому повертаються і рецидивістки, які сиділи у жіночій виправній колонії №44.

Звільнені згідно з Законом «Про амністію». У жіночій виправній колонії №44 щодня відпускають додому жінок, яких суд після перегляду справи помилував. Порушниці закону, тепер вже колишні, чекають на волю.

Засудженим жінкам вручають довідки і відтепер вони вільні. За воротами виправної колонії на них вже чекають родичі.

У Чернігівській виправній колонії застосовано амністію до 125 засуджених жінок. До кінця липня їх мають усіх відпустити. Всього на Чернігівщині з місць позбавлення волі звільнили вже 283 особи. Найбільше – у Менській виправній колонії №91, де сидять колишні працівники правоохоронних органів. Відпустили на волю і 26 неповнолітніх юнаків з Прилуцької виховної колонії.

Це найбільша амністія за роки незалежності України. Наприклад, на Чернігівщині звільнять майже половину засуджених. 61 людина – це жителі нашої області. Всі інші роз’їдуться по регіонах країни.


http://chodtrk.com.ua/?p=15631
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини