Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:18:32

"Очима дитини про бюджет країни-2014"

01.07.2014   10:11

Завершився конкурс дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни-2014», метою якого є виховання податкової культури та формування знань і розуміння економічної грамотності у школярів.

Конкурс об’єднав три напрямки дитячої творчості з податкової та митної тематик: художні твори, комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація) та літературні твори. Оскільки нині все більшої популярності серед дітей набувають комп’ютерні технології, то цьогоріч був включений і новий напрямок творчості - комп'ютерна графіка (анімація). А відтак до конкурсу були залучені творчі діти, які захоплюються комп'ютерним дизайном.

На обласний етап конкурсу в двох вікових категоріях – 9–11 та 12-15 років учні шкіл Чернігівщини представили понад 90 робіт, а загалом на міському та районному рівнях участь взяли більше 200 дітей.

Шість робіт переможців обласного конкурсу, які посіли перші місця у своїх вікових категоріях і номінаціях, направлені до Києва для участі у фінальному етапі конкурсу. Вони гідно представляли Чернігівщину серед 13 тисяч дитячих робіт з усіх куточків України.

- «Ми й надалі будемо проводити такі конкурси, щоб заохотити наше молодше покоління та надати можливість розкривати свої таланти. Мене та членів журі щиро вразили роботи юних талантів. Я би хотів, щоб ми всіляко сприяли розвитку таких дітей і я особисто докладу всіх зусиль, щоб такі конкурси і надалі відбувались» - зазначив заступник Міністра доходів і зборів Михайло Ноняк.

Талановиті роботи дітей приємно вразили членів журі своїм проникливим баченням теми бюджету.

Дізнатись про результати конкурсу та переможців можна на офіційному веб-порталі Міністерства доходів і зборів України та на суб-сайті ГУ Міндоходів у Чернігівській області в баннері «Очима дитини про бюджет країни».
 

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.