Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:11:57

Актуальні питання життя міської громади

14.06.2014   07:40

Чернігівський міський голова Олександр Соколов 12 червня провів особистий прийом громадян у відділі звернень громадян та соціальних питань міської ради.

Зі своїми проблемними питаннями та пропозиціями до керівника міста звернулися близько 20 чернігівців. Переважна більшість звернень традиційно стосувалися поліпшення житлових умов, приватизації житла, благоустрою окремих вулиць тощо.

Декілька звернень під час особистого прийому міського голови були колективними та стосувалися передачі у комунальну власність гуртожитків за адресами вул. Волковича 13б та вул. Інструментальна 4а. О.Соколов повідомив мешканцям цих гуртожитків, що місто готове прийняти будівлі у комунальну власність. "При виконанні необхідних умов, основне – за наявності технічної документації, у нас не буде підстав не прийняти гуртожитки у комунальну власність міста", - сказав він. Щодо гуртожитку на Волковича, то міська рада зверталася до Міністерства оборони України ще 10 років тому з проханням передати місту майно колишнього військового містечка, тож нині є сподівання, що це питання буде розглянуто позитивно. Після передачі у комунальну власність мешканці гуртожитків матимуть змогу приватизувати житло.

Також до міського голови звернулися представники творчої інтелігенції міста з проханням створити у Чернігові постійно діюче Містечко майстрів, аби всі охочі майстри мали змогу представити свої вироби. У першу чергу, таке містечко буде розраховане на туристів. О.Соколов запропонував представникам організації "Чернігівська палітра" представити свої пропозиції візуально, щоб далі перевести це питання у площину його реалізації.

Всі питання, з якими звернулися під час особистого прийому міського голови чернігівці, надано роз'яснення, або ж дано доручення надати письмові відповіді.
 

Останні новини Чернігівщини

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.