Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:24:25

Чернігівщина: за добу на водоймах потонуло 2 людини

12.06.2014   07:36

10 червня об 11:00 у Чернігівському районі до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що у ставку поблизу с. Рябці місцевий рибалка виявив тіло 49-річного односельчанина. Наразі відомо, що останній 9 червня пішов рибалити та не повернувся додому.

Цього ж дня о 18:40 у селищі Дмитрівка Бахмацького району місцеві жителі виявили у ставку та витягли на берег тіло 29-річного чоловіка. Ним виявився мешканець смт Дмитрівка, який 08 червня пішов до озера купатися і зник. Причини та обставини загибелі обох чоловіків з’ясовує слідство.

Слід зазначити, що на Чернігівщині за останні півтора місяці потонуло 15 людей.

У зв’язку з цим, рятувальники звертаються до населення з проханням дотримуватися правил безпечної поведінки під час купання та риболовлі. Не запливайте далеко від берега, не заходьте у воду в стані алкогольного сп’яніння, уникайте місць зі швидкою течією та там, де є водоверті або слизьке дно.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.