Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:38:28

Матері військовослужбовців звернулись за допомогою до пенітенціаріїв Чернігівщини

10.06.2014   13:38Агенцiя

Швейне підприємство Чернігівської виправної колонії № 44 продовжує виготовляти розгрузочні жилети для українських військовослужбовців.

Матері військовослужбовців, яка зараз відбивають військові атаки на сході України, звернулись до співробітників управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області з проханням виготовити військове обмундирування для їх синів.

Дане підприємство постійно виконує замовлення для Міністерства оборони України та Міністерства внутрішніх справ і вже передали декілька партій необхідних речей.

Так, Державне підприємство Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області лише за місяць виготовило більш ніж 1000 розгрузочних жилетів для потреб української армії.

Значний обсяг продаж даного виду швейної продукції пов`язано з високою якістю жилета та його низькою ціною. Один розгрузочний жилет коштує до 300 гривень, в залежності від виду тканини та складності виробу. Останні події, які відбулися в Україні не залишили байдужим жодного з її жителів. Військова агресія неабияк згуртувала українців та на неймовірно високий рівень підняла почуття патріотизму, саме тому пенітенціарії Чернігівщини вирішили підтримати дух українців та продають військове обмундирування за ціною собівартості.

Мешканці Чернігова та області останнім часом є постійними покупцями розгрузочних жилетів, які виготовляються на підприємстві. Придбати виріб можна, як на самому виробництві, одразу зі складу готової продукції Чернігівської виправної колонії № 44, так і в спеціалізованому магазині, який функціонує в Чернігові.

Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини