Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 11:59:39

Жителі східного регіону можуть скористатися на вокзалах кімнатами матері та дитини безкоштовно

03.06.2014   10:35Агенцiя

З метою забезпечення належного прийому громадян із дітьми, які змушені були виїхати з Донецької та Луганської областей у інші регіони країни, Укрзалізниця пропонує спеціально обладнані кімнати, де можна знайти все необхідне, щоб переодягнути, умити дитину, підігріти для неї їжу і дати напитися, а також відпочити перед подальшою подорожжю.

Зокрема, матері з дітьми, які прибули зі східного регіону (з підтвердженням реєстрації Донецької та Луганської областей), можуть безкоштовно скористатися кімнатами матері та дитини на залізничних вокзалах станцій: Київ-Пасажирський, Суми, Харків-Пасажирський та Луцьк.

Уся інформація стосовно функціонування даних кімнат надається безпосередньо на вокзалах.

За відсутності відповідних кімнат на тих чи інших вокзалах – до послуг матерів зі дітьми, які прибули зі східного регіону, безкоштовне розміщення у кімнатах відпочинку. Зокрема, на вокзалах:


Львівська залізниця

Львів, Тернопіль, Чоп, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Ужгород, Ковель, Здолбунів, Стрий, Коломия, Луцьк, Трускавець, Сокаль, Моршин, Мостиська-2, Сколе, Вадул-Сирет, Яремче, Ворохта.


Одеська залізниця

Одеса-Головна, Херсон, ім.Т.Шевченка, Черкаси, Христинівка, Помічна, Котовськ, Вапнярка.


Південна залізниця

Харків-Пасажирський, Суми, Полтава-Південна, Лозова, Кременчук, Куп’янськ-Вузловий, Смородине, Полтава-Київська, Миргород, Ромодан, Прилуки, Гребінка, Лубни, Красноград.


Південно-Західна залізниця

Київ-Пасажирський, Вінниця, Хмельницький, Чернігів, Ніжин, Шепетівка, Біла Церква, Миронівка, Кам’янець Подільський, Житомир, Коростень, Конотоп, Бахмач.


Придніпровська залізниця

Дніпропетровськ, Запоріжжя-1, Сімферополь, Севастополь, Джанкой, Євпаторія, Феодосія, Бердянськ, Пологи.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.