Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 20:12:31

Чернігівські правоохоронці затримали чоловіка, який втягнув у порнобізнес всю сім'ю

29.05.2014   17:41

За 100-200 гривень негідник здавав в оренду любителям «полунички» свою дружину і падчерку. Раніше вже судимий за розбещення неповнолітніх та ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, чоловік широко розгорнув незаконний бізнес, підключивши до нього дружину і падчерку.

Не обтяжений моральними принципами, чоловік продавав через інтернет фото-відеоматеріали, на яких він, а також клієнти вступають у статеві зв'язки з його дружиною і падчеркою, яку «голова родини» ґвалтував з 12 років.

Також в ході досудового слідства були встановлені особи двох неповнолітніх дівчат (учениць школи, де навчається падчерка), яких обіцянками грошової винагороди та погрозами сутенер втягнув у проституцію.

Всі оргії, які відбувалися в помешканні чоловіка чи на природі, той знімав на фото і відео, щоб потім продати.

Про ступінь морального падіння чоловіка говорить той факт, що свою дружину на шостому місяці вагітності він продавав столичним клієнтам за $300. Якщо ж дружина через погане самопочуття заперечувала проти «роботи», чоловік її жорстоко карав.

Як розповів начальник УМВС України в Чернігівській області Олег Демченко, оперативники відкрили 12 кримінальних проваджень відносно глави сімейства, його дружини та ще двох осіб за статтями 156, 302 і 303 Кримінального кодексу України - розбещення неповнолітніх; створення або утримання місць розпусти і звідництво; сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Наразі зловмисник перебуває у СІЗО міста Чернігова, йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.