Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:37:37

П'яні розбірки закінчилися вбивством

28.05.2014   17:49

Під дією спиртного люди не розуміють, що коять, а коли на ранок прокидаються, починають розуміти, що наступний ковток свободи вони можуть взагалі не зробити ніколи, тоді по-справжньому їм стає страшно.

До чергової частини Чернігівського міськвідділу міліції зателефонував мешканець обласного центру і повідомив, що в сусідському будинку він виявив труп господаря.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Прибулі на виклик міліціонери встановили, що літнього чоловіка вбили, про це свідчили численні ножові поранення на тілі.

Міліціонери почали опитувати сусідів, вилучати речові докази, встановлювати обставини злочину. Впродовж доби оперативники карного розшуку вийшли на слід зловмисника та затримали його. Ним виявився 45-річний чернігівець, який вже раніше був засуджений за аналогічний злочин. Як розповів затриманий, того дня він прийшов до загиблого погостювати зі своєю знайомою. Під час вживання спиртного у нього з господарем будинку виник конфлікт, в процесі якого жінка залишила їх, а чоловіки продовжили з'ясовувати стосунки. В подальшому гість завдав більш слабкому опоненту декілька ножових поранень і залишив помирати.

Наразі міліцією відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство, карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Триває розслідування.
 

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.