Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:37:35

Прокуратурою доведено у суді незаконність процедур закупівлі послуг на реконструкцію музею О. Довженка у Сосниці

28.05.2014   12:57

Господарським судом області підтримано позицію прокуратури області і визнано незаконним рішення розпорядника бюджетних коштів про закупівлю в одного учасника та відповідного договору на суму понад 3 млн грн.

Нагадаємо, що здійснюючи перевірку правомірності проведення процедури закупівлі за державні кошти прокуратурою області установлено факт порушення вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель» при закупівлі робіт по реконструкції літературно-меморіального музею О.П. Довженка в смт. Сосниця вартістю 3,3 млн. грн.

Всупереч вимог ст. 39 Закону тендер було проведено замовником за неконкурентною процедурою «закупівля в одного учасника» та обґрунтовано нагальною необхідністю. При цьому, замовник сам зволікав з використанням бюджетних коштів упродовж 2013 року, які виділено відповідно до Указу Президента України ще у 2012 році. Лише перед закінченням бюджетного року безпідставно здійснено закупівлю робіт в одного учасника.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини