Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 07:32:24

Залучити жителів Чернігова до розробки концепції розвитку міста

28.05.2014   12:08Агенцiя

Вони молоді та активні і дуже хочуть зробити бодай щось корисне для свого міста. Проте ще не мають для цього важелів. Аби такі з’явилися, було проведено презентацію проекту, мета якого -залучити жителів Чернігова до розробки концепції розвитку міста.

Сьогодні багато хто з молоді проявляє активну життєву позицію і хоче брати безпосередню участь у житті свого міста. Так, члени громадської організації «Сучасний Чернігів» взялися розробляти План розвитку обласного центру.

Звичайно, що такий план офіційно вже існує, але молодь вважає, що зараз необхідно створити такий документ, який би відповідав сучасним вимогам, враховував думку більшості. Тож до його розробки має залучитися якомога більше чернігівців. Цим власне цей проект і цікавий. Якщо у людини є ідея і бажання її реалізувати, вона повинна увійти до ініціативної групи.

Тож проект вже презентовано і відбулось його обговорення, наступний крок — створення таких ініціативних груп та написання документу розвитку міста. Щодо втілення в життя всіх напрацювань, то ініціатори проекту сподіваються на підтримку з боку влади.


http://chodtrk.com.ua/?p=14902

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.