Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:09:40

Чергових туристів повернуто назад

13.05.2014   11:49

Вчора, 12 травня, під час оформлення в міжнародному пункті пропуску для залізничного сполучення «Горностаївка» потягу „Санкт-Петербург – Київ” прикордонний наряд по перевірці документів звернув увагу на неадекватно нервову поведінку двох пасажирів, громадян Російської Федерації 1984 так 1987 років народження.

Під час проведення з ними співбесіди, громадяни Росії постійно нервували, плутались в поясненнях, постійно їх змінювали, впевнено пояснити мету свого перебування на території України не могли, то вони їдуть до Києва, то до Житомира, то до родичів, то на екскурсію. Зрозуміло, що такі пояснення не могли задовольнити «прискіпливу цікавість» прикордонників.

Спеціальною спільною оглядовою групою, за участі інспектора митниці, оглянуто особисті речі підозрілих громадян.

Інспектором митниці серед оглянутих речей виявлено одяг, що краще підходить для знаходження в польових умовах ніж на екскурсії, а саме камуфльована куртка та інші старий одяг, газовий розпалювач вогнища, ніж та газовий балончик сльозогінної дії. Крім паспортних документів один з росіян мав при собі ще й посвідчення члена ЛДПР. 

За результатами такого «ретельного» спілкування, громадянам Росії не тільки відмовлено у в’їзді, а й взагалі заборонено в’їзд до України терміном на 3 роки.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини