Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:49:23

Чернігів: рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі КП "Деснянське"

05.05.2014   14:44

04 травня о 22:02 у Чернігові до оперативно-координаційного центру обласного Управління ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в адміністративній будівлі по вул. Академіка Павлова, яка належить КП "Деснянське".

Через 10 хвилин на місце події прибуло три відділення 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин міста. На час їх прибуття, вогонь охопив частину даху будівлі. Вогнеборці у захисних протигазах о 22:23 оперативно локалізували, а 22:54 остаточно ліквідували пожежу.

В ході гасіння не допущено розповсюдження вогню по всій площі даху, врятовано матеріальних цінностей на суму майже 100 тис. грн.

За попередніми даними, причиною пожежі послужило коротке замикання електромережі будівлі. Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 2 кв.м. На місці пригоди працювала мобільно-оперативна група Управління ДСНС у Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини