Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:34:56

Прокуратура Центрального регіону викрила службових осіб, які розікрали 2 млн грн бюджетних коштів у Чернігові

24.04.2014   11:56

Чернігівська прокуратура з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Центрального регіону України відкрила кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Як з’ясувалось під час прокурорської перевірки, у м. Чернігові службові особи ВАТ “Домобудівник” під час будівництва багатоквартирного житлового будинку на замовлення Центрального територіального управління капітального будівництва Міністерства оборони України протиправно заволоділи коштами на суму майже 2 мільйони гривень.

Встановлено, що підрозділом Міноборони було перераховано товариству кошти у сумі 22,3 млн грн, хоча насправді воно виконало роботи на суму 20,4 млн грн. Майже 2 мільйони гривень за невиконані роботи повернуті не були, а навпаки службові особи будівельної компанії підробили акти приймання виконаних будівельних робіт, включивши до них роботи, що не виконувались.

Триває досудове слідство.


Прес-служба Центрального регіону з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері

Останні новини Чернігівщини

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини