Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:53:04

У Менському зоопарку запровадили опікунство над тваринами

18.04.2014   12:31Агенцiя

Менський зоопарк запрошує Вас взяти участь у програмі опіки над тваринами. Програма опіки спрямована на те, щоб турбота про «братів наших менших» стала справою кожного з нас, чия любов до тварин повинна бути втілена в конкретних справах.

Метою програми є поліпшення і збагачення умов утримання, харчування та ветеринарного обслуговування тварин зоопарку, а опікунам надає чудову можливість відчути свою причетність до живої природи і життя зоопарку, бачити конкретні результати своїх зусиль.

Опіка над тваринами здійснюється шляхом надання безповоротної фінансової допомоги конкретній тварині на підставі Договору. Вартість внеску опікуна грунтується на вартості добового раціону конкретного виду тварин. Перелік тварин, які чекають власного опікуна та щоденного утримання за кожним видом тварини додається в додатках.

Акція «Візьми під опіку тварину» надає можливість будь-якій людині або організації будь-якої форми власності стати опікуном улюбленої тварини з колекції Менського зоопарку, надати реальну допомогу тваринам і зоопарку в цілому, тим самим реалізувати своє прагнення у збереженні різноманіття тваринного світу.

Висвітлення даної доброї справи є PR-ходом у просуванні будь-якої організації. Вчинення добрих справ позитивно позначиться на Вашому іміджі та іміджі Вашої організації, а також принесе Вам чимало щасливих моментів від спілкування зі своїми підопічними.

Які переваги та перспективи відкриваються перед власником почесного звання опікуна?

1. Опікун отримує іменний сертифікат, що підтверджує факт опіки над твариною;
2. Розміщення на вольєрі таблички з назвою підприємства, фірми, логотипу або імені опікуна;
3. Розміщення інформації про організацію або фізичну особу, що опікується, на сторінці опікунства на офіційному сайті зоопарку;
4. Давати ім’я новонародженим тваринам;
5. Проводити просвітницькі та розважальні акції, PR-акції за погодженням з методичним відділом зоопарку;
6. Висловлювати свою благодійну діяльність у ЗМІ.

Більш детальна інформація за тел. +38(04644) 2-23-99, 2-10-52.

Адреса: 15600, Чернігівська область
м. Мена, вул. Жовтнева, 32

http://zoomena.com/

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини