Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:57:39

Робоча група з питань належного утримання безпритульних тварин провела своє перше засідання

17.04.2014   08:31

16 квітня заступник голови обласної ради Валентин Мельничук провів засідання робочої групи з питаннь належного утримання безпритульних тварин.

Як вже повідомлялося раніше, групу створено на базі постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природних ресурсів, до складу якої, окрім депутатів обласної ради, увійшли також представники Чернігівської міської ради та громадськості.

У заході взяли участь секретар Чернігівської міської ради Владислав Кухар, голова постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природних ресурсів Арсен Дідур, начальник управління регулювання природними ресурсами та екомережі Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Тетяна Дадашева, начальник управління ветеринарної медицини у м. Чернігові Валентина Пономаренко, представник громадської організації «Інститут сучасних проблем України» Наталія Мойсеєнко, голова комітету екології та природних ресурсів Громадської ради при голові облдержадміністрації Валентина Седячко та інші.

Учасники засідання обговорили питання щодо проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії серед населення про умови належного утримання та обов’язкової реєстрації домашніх тварин відповідно до затверджених у 2011 році Правил утримання собак та котів у м. Чернігові.

За підсумками наради члени робочої групи вирішили рекомендувати виконкому Чернігівської міської ради розробити Програму реєстрації домашніх тварин, пілотного проекту для впровадження в цілому по області. Також було запропоновано визначити виконавцем зазначених робіт Управління ЖКГ Чернігівської міської ради.

З метою ефективної підготовки відповідних документів міською радою, 24 квітня відбудеться додаткова зустріч під головуванням Валентина Мельничука, у складу якої входять: секретар Чернігівської міської ради Владислав Кухар, заступник міського голови з питань ЖКХ Володимир Кривенко, начальник управління ЖКГ м. Чернігова Олександр Лазаренко та представники громадськості.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.