Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:10:03

В Ічнянському районі міліція затримала підозрюваного у вбивстві

01.04.2014   08:04Агенцiя

Чоловік зізнався, що в ході конфлікту він побився з односельцем і кілька разів вдарив того по голові металевим прутом. Аби замести сліди, труп він утопив у колодязі. В неділю мешканці одного з невеликих сіл Ічнянського району, що на Чернігівщині, звернули увагу, що от вже декілька днів не показується на люди 42-річний чоловік, який час від часу допомагав їм по господарству.

Спочатку гадали, що він десь загуляв і скоро з'явиться, але після тижневого очікування громадяни почали самостійні пошуки. Довго ходити не довелося - в закинутому колодязі селяни виявили одяг зниклого, а згодом підняли звідти й тіло загиблого чоловіка зі слідами тілесних ушкоджень. Голова сільради викликав міліцію.

Як розповів начальник УМВС України в Чернігівській області Олег Демченко, прибулі на місце виклику працівники міліції слідчо-оперативної групи Ічнянського райвідділу внутрішніх справ та правоохоронці з обласного управління міліції почали спілкуватися з мешканцями села і з'ясовувати коло знайомств загиблого, проводити подворові обходи, збираючи будь-яку інформацію, яка могла б допомогти вийти на слід вбивці.

Дільничні інспектори та оперативники в першу чергу перевіряли тих, хто час від часу випивав разом із покійним або мав з ним конфліктні ситуації. Це дало свій результат.

Завітавши до однієї з садиб аби поспілкуватися з її господарем, правоохоронці звернули увагу на білизну у дворі. Серед іншого там сушилася занавіска зі слідами крові. Натомість у хаті були виявлені явні сліди крові на стінах, підлозі, а також на бетонній доріжці у дворі. Також було вилучено знаряддя вбивства - металевий прут зі слідами бурого кольору.

Під тиском незаперечних доказів чоловік зізнався, що 20 березня під час сварки він ударив по голові односельця, а потім, щоб приховати злочин, переніс труп до закинутої садиби, де і втопив його у колодязі.

На даний час підозрюваний в скоєнні тяжкого злочину затриманий. Правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України - вбивство.
 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.