Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 18:09:16

Підведено підсумки та нагороджено учасників Всеукраїнського дитячого конкурсу "Безпека в житті – життя у безпеці"

31.03.2014   08:01

28-го березня о 12:00 в актовому залі Управління ДСНС України у Чернігівській області відбулось урочисте нагородження переможців заключного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці».

Даний конкурс проводиться в Україні вже чотири роки поспіль з метою виховання у дітей культури безпечної життєдіяльності, формування свідомого й відповідального ставлення до безпеки людини, привернення уваги громадськості до проблеми безпеки та забезпечення безпечної життєдіяльності дітей в умовах сьогодення, розвитку творчого потенціалу та виявлення й підтримки талановитих і обдарованих дітей.

Організаторами конкурсу є Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки», Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України.

У конкурсі взяли участь понад 10 тисяч дітей віком від 6 до 18 років. На фінал надійшло понад 500 робіт із 17-ти регіонів України, а переможцями та призерами конкурсу стали 104 дитини, 14 дітей нагороджено путівками до Міжнародного-дитячого центру «Артек».

З Чернігівщини на заключний етап конкуру було надіслано у Київ 35 робіт. Там 20 дитячі робіт були високо оцінені членами журі. Призові місця зайняли 5 робіт юних конкурсантів з Чернігівського краю: Артема Постол, Діани Кулаковї, Марини Сербін, Іллі Науменко, Анастасії Бондаренко. Вони були визнані найкращими. Всім переможцям були вручені грамоти та цінні подарунки.

До учасників конкурсу з привітальним словом звернулися заступник начальника Управління ДСНС Олександр Борискін та представники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності у Чернігівській області. У своїх виступах вони подякували учасникам конкурсу за роботу, побажали нових досягнень та успіхів.

Також висловили сподівання, що сьогоднішнє урочисте нагородження призерів 2013 року стане хорошим стимулом для майбутніх перемог наших юних земляків і цього року на Чернігівщині ще більша кількість дітей прийме активну участь у творчому конкурсі «Безпека в житті – життя у безпеці».
 

Останні новини Чернігівщини

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.