Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:40:14

У Нових Яриловичах прикордонники затримали озброєного невідомого

27.03.2014   09:22

26 березня вночі поблизу міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Нові Яриловичі» прикордонний наряд, що перевіряв дотримання прикордонного режиму, помітив біля цілодобового продовольчого магазину невідомого чоловіка в змішаному цивільно-військовому одязі.

При спробі перевірити у підозрілого чоловіка документи встановлено, що документів у нього при собі немає. З метою встановлення обставин перебування особи без документів в прикордонній смузі поблизу пункту пропуску та недопущення порушення державного кордону, незаконного переміщення через державний кордон предметів безпекової складової, припинення інших протиправних дій на державному кордоні його запросили до службового приміщення.

В ході проведення роботи з невідомим, а саме огляду його речей, в сумці було виявлено мисливську зброю АКМС–МФ з двома спорядженими магазинами та запасними набоями, всього 100 мисливських набоїв, та пристрій для відстрілу гумових куль ПМР з двома спорядженими магазинами та запасними набоями всього 256 набоїв.

Виявлений громадянин України пояснив, що зброя та набої належать його дядьку, який ненадовго виїхав у справах до Білорусі, а його, знаючи про заборону перевезення зброї через кордон, залишив на кілька годин чекати в Україні.

Слід сказати, що за кілька годин власник зброї, 46-річний громадянин України дійсно повернувся і представив відповідні документи на зброю.

Після встановлення особи першого громадянина України на нього складено документи про притягнення його до адміністративної відповідальності за статтею 202 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено штраф у розмірі 17 грн.

В подальшому обидва громадянина передані співробітникам Ріпкинського РВ УМВС в Чернігівській області для розгляду питання про притягнення власника зброї до адміністративної відповідальності за статтею 190 «Порушення громадянами порядку придбання, зберігання, передачі іншим особам або продажу вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини