Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 03:38:03

В Управлінні СБ України в Чернігівській області відбулися урочисті заходи з нагоди 22 річниці з дня створення СБУ

26.03.2014   08:20

25 березня Служба безпеки України відзначає 22 річницю з дня свого створення. Цього дня у 1992 році Верховна Рада ухвалила Закон "Про Службу безпеки України", який склав правову основу діяльності вітчизняної спецслужби.

У день професійного свята в Управлінні СБ України в Чернігівській області з цієї нагоди відбулися урочисті заходи.

Привітати з професійним святом співробітників та ветеранів СБУ завітали голова Чернігівської обласної державної адміністрації – Володимир Івашко, голова Чернігівської обласної Ради – Микола Звєрєв, перший заступник голови Чернігівської міської Ради – Микола Миргородський, а також керівники правоохоронних органів, виконавчої та судової влади області. Вони дали високу оцінку діяльності працівників спецслужби із захисту національної державності, протидії корупції, організованій злочинності, попередження та викриття злочинів у сфері управління та економіки.


Начальник Управління Служби безпеки України в Чернігівській області полковник Олександр Довженко привітав особовий склад зі святом і побажав колегам міцного здоров’я та вагомих успіхів у роботі на благо нашої держави та всього українського народу.

Кращі працівники Управління за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, наполегливу працю та високі досягнення в службі були заохочені грамотами та спеціальними відзнаками. Двом співробітникам Управління з нагоди професійного свята були вручені ключі від квартир.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.