Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:28:31

Триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2013 року

18.03.2014   09:08

Згідно з оперативними даними до податкових інспекцій Чернігівської області вже подано 4,2 тис. декларацій про майновий стан та доходи. Треба відмітити, що в однаковій кількості подані декларації тими громадянами, які зобов’язані декларувати доходи, так і тими, які мають право на отримання податкової знижки.

До сплати задекларовано 3,9 млн.грн. податку на доходи з фізичних осіб. Набільші суми доходів задекларовано громадянами унаслідок отримання спадщини - це майже 63,9 млн.грн., з яких до сплати задекларовано 3,2 млн.грн. податку.

Нагадуємо, що громадяни, які відповідно до законодавства зобов’язані подати до органів Міндоходів річну декларацію про майновий стан і доходи або мають право на отримання податкової знижки, можуть подати таку декларацію, не виходячи з дому.

Для користування такою послугою платникові потрібно безкоштовно отримати в органах доходів і зборів електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення.

На офіційному веб-порталі Міністерства доходів і зборів України працює спеціальний банер "Декларування он-лайн", у якому громадяни можуть заповнити декларацію про свої доходи (http://minrd.gov.ua/incomedecl).

Увага! Граничний термін подання декларації про отримані доходи за 2013 рік - 30 квітня 2014 року.
 

Останні новини Чернігівщини

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини