Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:09:13

На Ічнянщині міліція викрила шахрайку

17.03.2014   11:35

Ічнянським РВ УМВС в Чернігівській області відкрито два кримінальні провадження за фактом шахрайства та привласнення майна продавцем місцевого магазину.

Нещодавно до Ічнянського райвідділу УМВС звернулися дві жінки - жительки Ічні з однаковою заявою про те, що продавець місцевого магазину, взявши з них задаток на виготовлення товару, відповідно 5 та 3 тисячі гривень, не виконує замовлення та грошей не повертає.

В ході проведення перевірки діяльності магазину працівниками Ічнянського райвідділу УМВС також була отримана ще одна заява, цього разу вже від самого керівника торгового закладу, з проханням провести перевірку відносно вищезгаданого працівника магазину щодо привласнення грошових коштів на суму близько 13 тисяч гривень.

Так, в результаті проведення досудового розслідування було встановлено, що 27-річна продавець магазину за два місяці свого трудового стажу в цьому торговому закладі брала з клієнтів-покупців магазину задаток на виготовлення товару та привласнювала його.

Як зазначив начальник Ічнянського райвідділу внутрішніх справ полковник міліції Микола Омельченко, на даний час підозрювана опитана та відпущена додому. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за двома статтями ч.1 та 2 ст.190 «шахрайство», що передбачає покарання від штрафу у 1700 грн. аж до позбавленням волі на строк до трьох років, а також за ч.1 ст. 191 «привласнення... шляхом зловживання службовим становищем», за що можна отримати два роки виправних робіт, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років. Досудове розслідування триває.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини