Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 01:34:22

Конкурс краси відбувся в Чернігівській виправній колонії № 44

13.03.2014   09:52Агенцiя

З нагоди відзначення свята 8 березня в Чернігівській виправній колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області пройшов конкурс краси серед засуджених жінок “Міс досконалість”.

10 жінок змагались за перемогу, демонструючи свої таланти, красу та грацію.

До заходу жінки готувалися заздалегідь. Упродовж місяця власними руками створювали костюми, писали вірші, готували пісні.
На шляху до перемоги потрібно було продемонструвати свою майстерність та проявити творчий підхід. Та, щоб отримати омріяну діадему, кожна номінантка повинна була пройти декілька конкурсних випробувань: презентацію, дефіле, конкурс талантів, дефіле у створеній власноруч сукні та інтелектуальний.

Вже у “презентації” стало зрозуміло, всі учасниці – різнобічні особистості. Одні захоплюються танцями, інші спортом, хтось мріє про сімейне щастя і планує в майбутньому відкрити власну перукарню, а хтось, навіть, хоче освоїти професію юриста і ставить перед собою мету – відновити свій статус в суспільстві.

Учасниці дефілювали у вишуканих сукнях, одна за одною виходячи на сцену, демонстрували свою красу та здібності і почували себе справжніми супермоделями.

У перервах між виходами своїми яскравими та неповторними оригінальними виступами глядачів розважали інші засуджені жінки. Кожен з їх номерів був насичений потужною енергетикою.

Журі для підведення підсумків знадобилося більше часу, ніж планувалося: вибрати найкращу виявилося не так-то просто. Проте, без подарунків і персональних номінацій, не залишилась жодна учасниця.
За підсумками конкурсу перемогу отримала Людмила Гасько, яка і виборола титул “Міс досконалість”.

Інші учасниці поділили між собою титули “Міс грація”, “Міс чарівність”, “Міс ніжність”, “Міс темпераментність”, “Міс елегантність”, “Міс оригінальність”, “Міс комунікабельність”, “Міс інтелектуальність”, “Міс талановитість”.

Подібні заходи у місцях позбавлення волі сприяють ресоціалізації засуджених та розкривають творчий потенціал. Прекрасні представниці людства не втрачають своєї жіночності навіть перебуваючи в неволі.


Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.