Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 04:16:59

Конкурс краси відбувся в Чернігівській виправній колонії № 44

13.03.2014   09:52Агенцiя

З нагоди відзначення свята 8 березня в Чернігівській виправній колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області пройшов конкурс краси серед засуджених жінок “Міс досконалість”.

10 жінок змагались за перемогу, демонструючи свої таланти, красу та грацію.

До заходу жінки готувалися заздалегідь. Упродовж місяця власними руками створювали костюми, писали вірші, готували пісні.
На шляху до перемоги потрібно було продемонструвати свою майстерність та проявити творчий підхід. Та, щоб отримати омріяну діадему, кожна номінантка повинна була пройти декілька конкурсних випробувань: презентацію, дефіле, конкурс талантів, дефіле у створеній власноруч сукні та інтелектуальний.

Вже у “презентації” стало зрозуміло, всі учасниці – різнобічні особистості. Одні захоплюються танцями, інші спортом, хтось мріє про сімейне щастя і планує в майбутньому відкрити власну перукарню, а хтось, навіть, хоче освоїти професію юриста і ставить перед собою мету – відновити свій статус в суспільстві.

Учасниці дефілювали у вишуканих сукнях, одна за одною виходячи на сцену, демонстрували свою красу та здібності і почували себе справжніми супермоделями.

У перервах між виходами своїми яскравими та неповторними оригінальними виступами глядачів розважали інші засуджені жінки. Кожен з їх номерів був насичений потужною енергетикою.

Журі для підведення підсумків знадобилося більше часу, ніж планувалося: вибрати найкращу виявилося не так-то просто. Проте, без подарунків і персональних номінацій, не залишилась жодна учасниця.
За підсумками конкурсу перемогу отримала Людмила Гасько, яка і виборола титул “Міс досконалість”.

Інші учасниці поділили між собою титули “Міс грація”, “Міс чарівність”, “Міс ніжність”, “Міс темпераментність”, “Міс елегантність”, “Міс оригінальність”, “Міс комунікабельність”, “Міс інтелектуальність”, “Міс талановитість”.

Подібні заходи у місцях позбавлення волі сприяють ресоціалізації засуджених та розкривають творчий потенціал. Прекрасні представниці людства не втрачають своєї жіночності навіть перебуваючи в неволі.


Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини