Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:59:48

Як управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Чернігівській області бореться з корупцією

12.03.2014   11:27Агенцiя

Корупція є соціальною проблемою сучасності. Її вирішення – надзвичайно актуальне завдання.

Тож діяльність управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Чернігівській області - системна робота з виявлення корупційних правопорушень, оперативне реагування на заяви та повідомлення про можливі порушення. Значна увага також приділяється проведенню профілактичних заходів, спрямованих на упередження корупційних діянь. З початку року проведено 17 виступів, бесід, лекцій у податкових та митних колективах області, зокрема, щодо роз’яснення положень антикорупційного законодавства.  

З початку 2014 року управлінням внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Чернігівській області проведено 10 службових перевірок та розслідувань відносно працівників податкових та митних органів. Для прийняття рішення до правоохоронних органів направлено 2 матеріали службових перевірок. За результатами їх розгляду розпочато кримінальне провадження за фактом неналежного виконання службових обов’язків (за ч.1 ст.367 КК України).
На початку березня в ході проведення спільних слідчо-оперативних заходів працівниками УСБУ в Чернігівській області та УВБ ГУ Міндоходів у Чернігівській області задокументований факт отримання працівником податкової міліції незаконної грошової винагороди «на гарячому» в сумі 5 тис. грн. Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368 КК України.

На разі, нагадуємо, що з метою забезпечення оперативного реагування на повідомлення громадян про неправомірні дії або бездіяльність податківців та митників в Міністерстві доходів і зборів України функціонує безкоштовна телефонна лінія «Пульс» (044) 284-00-07.
 
Крім цього, з питань неправомірних дій працівників територіальних підрозділів ГУ Міндоходів у Чернігівській області можна звернутись до управління внутрішньої безпеки за адресою: м.Чернігів, вул. Комсомольська, буд. 11 каб.208, або зателефонувати за номером телефону «Довіри» (0462) 668-522. За кожним фактом буде проведена службова перевірка і вжито відповідних заходів. Будемо вдячні за об’єктивну інформацію.

Управління внутрішньої безпеки
ГУ Міндоходів у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.