Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:32:01

Прокуратура Чернігівської області працює у штатному режимі

12.03.2014   07:58

Прес-служба прокуратури Чернігівської області, уповноважена поінформувати громадськість, що органи прокуратури області працюють у звичайному штатному режимі.

Прокуратура Чернігівської області здійснює координацію спільних дій усіх правоохоронних органів регіону для попередження та протидії правопорушенням, у тому числі, посягання на державний суверенітет, конституційний лад та територіальну цілісність України.

Нагадуємо, що в прокуратурі області здійснюється прийом громадян. Дізнатися про графік прийому можна у відділі з питань розгляду листів та прийому громадян за адресою у м. Чернігові: вул. Князя Чорного, 9, тел.: (0462) 699-882.

З метою оперативного реагування на повідомлення та звернення громадян про факти хабарництва та корупції, пов’язані з неправомірним використанням посадовцями усіх рівнів своїх службових обов’язків, у прокуратурі Чернігівської області встановлено «телефон довіри». Повідомлення на «телефон довіри» за номером (0462) 77-43-43 приймаються цілодобово.

Також в прокуратурі області діє "Телефон гарячої лінії" для отримання інформації про факти втручання у підприємницьку діяльність з боку службових осіб контролюючих та правоохоронних органів: тел.: (0462) 698-325 (з 9.00 до 18.00 у робочі дні).
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.