Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:01:26

Міліція удосконалює систему організації охорони громадського порядку

07.03.2014   12:16

Зважаючи на ситуацію, яка нині склалася в державі і зокрема в Чернігівській області, міліція вживає додаткових заходів для забезпечення охорони громадського порядку і безпеки громадян.

У зв'язку з цим УМВС в області внесено зміни до комплексного плану використання сил та засобів в системі єдиної дислокації. Збільшена кількість нарядів, які заступають на охорону громадського порядку.

До охорони громадського порядку залучаються працівники міліції, військовослужбовці внутрішніх військ, члени громадських формувань, активісти самооборони та громадськість.

Щоденно на Чернігівщині залучається до охорони порядку близько шестисот осіб, серед яких працівники патрульної служби, державної служби охорони, ДАІ, групи швидкого реагування, бійці «Грифону», військовослужбовці ВВ, придані сили. Щодня в обласному центрі та інших великих містах Чернігівщини разом із правоохоронцями на маршрути виходить близько 100 представників громадськості.

Наряди наближені до адміністративних приміщень органів державної влади, місцевого самоврядування, об'єктів приватної власності, на які можуть бути направлені дії радикально налаштованих громадян з метою їх пошкодження або знищення. Ведеться робота стосовно укладення договори на фізичну охорону та технічну охорону об'єктів.

Громадяни позитивно оцінюють роботу міліції, направлену на недопущення проявів екстремізму чи масових заворушень. Водночас вжито максимум заходів для збереження життя і здоров'я працівників міліції та недопущення фактів їх травмування. Так, патрулювання вулиць здійснюється посиленими нарядами у складі не менше трьох осіб. Особовий склад екіпірований засобами індивідуального бронезахисту підвищеного класу, спецзасобами та табельною вогнепальною зброєю.

Під час несення служби по нагляду за безпекою дорожнього руху працівники ДАІ екіпіровані автоматичною зброєю та бронежилетами. З працівниками міліції проводяться додаткові інструктажі, направлені на дотримання заходів особистої безпеки, особовий склад націлюється на ввічливе ставлення до громадян.

Міліція постійно здійснює моніторинг оперативної обстановки на території обслуговування, в тому числі і через засоби масової інформації.

Останні новини Чернігівщини

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.